Tarife

Adaptandu-se nevoilor financiar-contemporane, firma noastra de curatenie ofera preturi care sustin incontestabil bugetul fiecaruia dintre dumneavoastra. Cu servicii de curatenie standard sau personalizate, raspundem rapid solicitarilor dumneavoastra, oferindu-va cele mai accesibile preturi pentru curatenie din Cluj Napoca

Echipamentele pe care le folosim vin din gama celor mai noi tehnologii, aparatura fiind produsa sub sigla Karcher iar produsele de curatenie alese isi mentin eticheta conform careia „diferenta este facuta de calitate, nu de cantitate!”

Preturile pe care le practicam ne recomanda ca fiind firma de curatenie din Cluj Napoca cu tarife accesibile pentru orice familie, cuplu, businessman sau alte tipuri de persoane fizice sau juridice.

Preturile se calculeaza in functie de gradul murdariei, complexitatea petelor, natura lor, de orele de munca si de locatia dumneavoastra.

Firma naostra are sediul in Cluj Napoca, dar la cererea clientilor ne deplasam in toate judetele limitrofe ale judetului Cluj.

Pentru a veni in ajutor dumneavoastra va stam la dispozitie cu numarul de telefon afisat, adresa de email sau formularul de contact.

Call Now Button
Date de contact
Str. Dealul de jos nr. 3, Floresti, ROMANIA.
0745948849