Servicii

Curatare si igienizare mochete

Pentru o curatare profesionala a mochetelor sau a covoarelor, echipa Pete Curate foloseste metoda de injectie-extractie si spuma activa. Mocheta curata este recunoscuta de producatori ca fiind mai placuta la vedere, durabila si probabil mai sanatoasa decat mocheta mai putin intretinuta.

vezi mai mult

Igienizare / Spalare geamuri si tocarie post constructor

Fie ca este vorba despre casa in care locuiesti sau compania pe care o conduci, constructorul lasa in urma sa un scenariu aproape apocaliptic. Serviciile noastre de curatenie te scapa de orice grija si orice murdarie. Daca geamurile sau tocaria nu este curatata dupa finalizarea lucrarii, risti ca petele de pe geamuri sa nu se mai duca iar tocaria sa ramana patata.

vezi mai mult

Seriozitate

Nu te ingrijora, cu ajutorul nostru canapeaua ta va arata ca noua! Avem peste 3000 de piese de mobilier igienizate in cei 3 ani de activitate de pana acum si folosim echipamente profesionale si substante dedicate fiecarui tip de suprafata textila pentru a obtine cele mai bune rezultate!

Profesionalism

Folosim exclusiv detergenti si neutralizatori profesionali pentru tapiterie,, de la cei mai renumiti producatori mondiali, acesti agenti de curatare de traditie indepartand murdaria si petele de orice natura in siguranta si eficient, lasand in urma textilul tapiteriei proaspat si curat precum si un miros placut.

Garantia noastra

Experienta personalului nostru calificat, precum si echipamentele si solutiile profesionale de curatare, ne permit sa garantam implicit si explicit pentru indepartarea murdariei din pronfuzime, scoaterea celor mai comune tipuri de pete, eliminarea acarienilor si a mirosului urat din orice canapea sau mobilier tapitat.

Testimoniale

Ce spun clietnii

Call Now Button
Date de contact
Str. Dealul de jos nr. 3, Floresti, ROMANIA.
0745948849