Despre noi

CINE SUNTEM

Misiune. Viziune

Pe lângă experiența dobândită, ne perfecționăm constant și suntem atenți la nevoile și părerile clienților noștri, astfel încât să devenim cei mai buni. Ne îmbunătățim constant serviciile de igienizare și învățăm de la fiecare canapea pe care o facem ca noua. Încercăm să găsim soluții la problemele apărute și ne informăm mereu pentru a fi în pas cu tendințele din această industrie.

Istoria companiei noastre

2018

PeteCurate este o firmă cu peste 3 ani de experiență pe piața de servicii profesionale și complete de igienizare, curatare si improspatare textile.

Am luat fiinta din dorinta de a oferi clujenilor servici profesionale si de calitate .

2019

Și pentru că știm cât de mult contează ca, canapeau sau salteaua ta să fie igienizate, nu numai pentru bunăstarea ta, ci și pentru a crea o primă impresie bună oricui te vizitează, in anul 2019 ne-am specializat și am achiziționat echipamente care să fie compatibile oricărui spațiu și tip de murdărie. Echipa noastră este pregătită să scoată și cele mai grele pete sau urme de mizerie, indiferent de suprafața sau materialul pe care este impregnată.

2020-2021

Am demarat un proiect de achizitionare si implementare a unor servici de curatenie si igienizare,mai aparte de tot ce ofera momentan acest domeniu de servici din orasul nostru.

Call Now Button
Date de contact
Str. Dealul de jos nr. 3, Floresti, ROMANIA.
0745948849